Over Blue Robin

Grafisch vormgever | Arnold Meijer

Vormgever / dtp-er Noordwijk

Hi, ik ben Arnold, het gezicht achter Blue Robin dtp.

Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Katwijk, dicht bij de duinen en het strand. De ideale plek voor een natuurliefhebber als ik. Ik houd van de rust en de ruimte en ben er regelmatig te vinden met mijn verrekijker en camera voor mijn grootste passie: vogels spotten. De naam van mijn bedrijf is dan ook niet toevallig gekozen: de Siberische Blauwe Nachtegaal, oftewel de Blue Robin. Een soort die ik graag eens in Nederland tegenkom.

“Ik kijk altijd uit naar het moment dat een ontwerp van de drukker komt.”

In 2006 ben ik voor mezelf gestart als vormgever/dtp-er en ik heb nu al weer enkele jaren een kantoorruimte in Noordwijk. Ik ben al sinds 1988 actief in de grafische wereld en heb alle ontwikkelingen op het gebied van vormgeving en drukwerk meegemaakt: van volledig analoge technologie tot ons huidige digitale tijdperk.

Mijn voorliefde voor de gedrukte media is al die jaren onveranderd gebleven. Ik kijk altijd uit naar het moment dat een ontwerp van de drukker komt. Het vasthouden van papier, de geur van drukwerk, bladeren in een fraai opgemaakt boekje, dat vind ik mooi. Het is tastbaar en verdwijnt niet in de digitale wereld, dé meerwaarde van drukwerk. Je ziet dat er tijd en aandacht aan is besteed. Daarom is het ook nog steeds een krachtige marketingtool waarmee je een blijvende indruk op je (potentiële) klanten maakt.

Persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers vind ik belangrijk. En eerlijk advies. Daarom ga ik graag met een kop koffie om de tafel. Want een mooi ontwerp begint bij luisteren en meedenken over jouw wensen en ideeën. En als een opdracht niet bij mij past, verwijs ik je door. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Hoe ik mijn koffie drink? Zwart en het liefst samen met jou!